L-V: 8:00 - 18:00 S: 8:00 - 12:00

Sos Chitilei 26, Bucuresti

Cea mai ampla campanie de impadurire pe care a avut-o vreodata Romania va fi organizata in primavara anului viitor, cu ocazia Lunii Padurii

Cea mai ampla campanie de impadurire pe care a avut-o vreodata Romania va fi organizata in primavara anului viitor, cu ocazia Lunii Padurii, a declarat ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

“In primavara anului viitor, in cadrul Lunii Padurii, vom demara cea mai ampla campanie de impadurire pe care a avut-o vreodata Romania. Am infiintat la nivel de minister un Grup de lucru care sa organizeze toata aceasta campanie, ocazie cu care fac un apel public catre autoritatile publice locale sa puna la dispozitie toate acele terenuri degradate care pot intra in acest program pentru a fi impadurite.

Am avut discutii cu organizatii non-guvernamentale care vor sa se alature demersului nostru. Acelasi lucru sa-l facem si pe finalul acestui an si in ianuarie, pentru ca in martie sa fim foarte bine pregatiti. Asigur pe toti cei interesati ca Romsilva are si va pune la dispozitie materialul saditor, puietii, pentru ca pentru tot ceea ce inseamna suprafete in afara ariei pe care Romsilva o are in plan pentru impadurire, anul viitor, sa putem sa furnizam acest material”, a spus Alexe, la Digi24, potrivit Agerpres.

Sursa: www.wall-street.ro

Sursa foto: pixabay.com/photos/aerial-forest-autumn-landscape-4626959/

Share on:
Cea mai ampla campanie de impadurire pe care a avut-o vreodata Romania va fi organizata in primavara anului viitor, cu ocazia Lunii Padurii