Preț cherestea dif. latimi:

700 lei / metru cub


Pret Negociabil pentru comenzi mari, pentru care va invitam să ne contactati prin formularul de cerere de oferta.

Asiguram transport pentru cherestea rasinoase contra cost sau gratis in functie de comanda si distanta in urmatoarele zone: Bucuresti, Ilfov, Chitila, Baneasa, Bucurestii Noi, Chiajna, Mogosoaia, Otopeni, Voluntari, Berceni, Jilava, Tunari, Bragadiru, Magurele, Pipera

Ce este cheresteaua?

Cheresteaua este un material lemnos, cu cel puțin două fețe plane și paralele, rezultat din tăierea buștenilor la gater și folosit de obicei în construcție. Cheresteaua este utilizată atât pentru fabricarea binalelor (clădiri în construcție sau în reparații) cât și pentru obținerea mobilei. Este răspândită cheresteaua din esențe de frasin, brad, molid, chiparos, pin și stejar.

Tipuri de cherestea

Clasa A

Cherestea de fag tivita, aburita, antiseptizata, uscata 8% , calitate A

– (3-4 suprafete curate proaspat taiate), fara noduri, Toleranta curburii 15mm/m Este folosita de catre producatorii de mobilier, ferestre, usi, schelete tapiterie, panouri pentru blaturi de mese, balustrade si trepte pentru scari, parchet si pardoseli decorationi interioare si produse de artizanat, acest produs oferind un randament crescut de productie.

Clasa AB

Cherestea de fag clasa AB, cherestea tivita, aburita, antiseptizata, uscata 8% – Pe fiecare din cele trei fete si muchii sunt tolerate nodurile sanatoase cu conditia sa nu depaseasca 1/3 din grosimea pieselor sau 40 mm – contine inima rosie sanatoasa, dar pentru ca produsele noastre sunt aburite ,aceasta nu se mai observa. – Toleranta curburii: 15 mm/m. – Alte defecte sunt admise, cu exceptia resturilor de coaja, petelor, putregaiului, atacurilor ciupercilor si al insectelor. – Este folosita de marea majoritate a producatorilor de mobilier,panouri, scari , etc

Clasa B

Contine mai mult de 1 nod /m, este taiata din partea de mijloc a busteanului, poate prezenta noduri pe cant, coaja infundata, crapaturi usoare, etc.

Se foloseste in general de catre producatorii de mobilier tapitat, unde partea lemnoasa nu este prezenta la vedere, doar conteaza ca si rezistenta.

Cei care doresc sa inceapa constructia unei case sau diverse alte lucrari de modernizare sau modificare a locuintei pot fi indrumati de specialistii nostri in vederea alegerii necesarului de cherestea iar in plus le putem asigura si transportul.